Kimple båtar till salu

Här hittar du Kimple båtar till salu hos oss i Strängnäs, ca. 45min från Stockholm.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Kimple båtar erbjuder både stabilitet och säkerhet.

Deras båtar är kända för sin robusthet och mångsidighet, vilket gör dem till ett populärt val för både fritids- och yrkesbruk

Erbjuder ett brett sortiment

Ett brett sortiment av modeller, från mindre jollar perfekta för fiske, till större och mer robustare modeller.

Deras design prioriterar användarvänlighet och komfort, med genomtänkta detaljer som förvaringsutrymmen, fisketankar och bekväma sittplatser.

Innovation är en kärnaspekt i båtarnas utveckling

Kimple strävar alltid efter att förbättra sina produkter genom tekonologiska framsteg, som till exempel att använda sig av 3D-design för att optimera båtarnas form samt funktion. Detta, i kombination med deras stränga kvalitetskontroller, säkerställer att varje båt inte bara möter utan även överträffar kunders förväntningar.

Njut av ett säkert äventyr

De tillverkar båtar av aluminium och lägger största fokus på prestandan och säkerhet, så att passagerarna ska kunna njuta av den bästa upplevelsen på vattnet.

Grundades i Nya Zeeland

Varumärket Kimple grundades i Nya Zelland men har idag sitt huvudkontor i Taiwan samt en produktionsbas i Jiaxing, Zhejiang, Kina. De har specialisterat sig på design samt tillverkning av aluminiumbåtar av storleken 3-12 meter. De har ett designteam i världsklass med folk från Australien, Nya Zeeland, Sverige och Taiwan.

Kimple har producerat högkvalitativa båtar sedan 1998. Med deras plananade skrov blir båtarna lättdrivna och stabila.

Mälarbåtar är din pålitliga partner när det gäller att förverkliga ditt nästa vattenäventyr med dessa båtar.

Vår kompetenta personal finns här för att vägleda dig genom vårt omfattande utbud, och tillsammans hittar vi den som bäst passar dina specifika behov och önskemål. Dessutom, om du råkar befinna dig i Strängnäs eller Stockholm, varför inte besöka oss personligen och uppleva skönheten i dessa farkoster med egna ögon? Gör dig redo att upptäcka varför dessa båtar är synonyma med kvalitet och äventyr och ta nästa steg mot ditt livs stora vattenäventyr tillsammans med oss.

Upptäck Kimple’s egna hemsida