Micore båtar till salu

Här hittar du Micore båtar till salu hos oss i Strängnäs, ca. 45min från Stockholm. Micore är en av nordens populäraste båttillverkare.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Utforska Micore båtar

Träd in i Micore båtarnas förtrollande värld, där svenskt hantverk smälter samman med vår passion för båtlivet och ger upphov till en enastående upplevelse. Hos Mälarbåtar i Strängnäs & Stockholm erbjuder vi dig en exklusiv möjlighet att utforska Micore-båtarnas skönhet och överlägsna prestanda.

Varje Micore-båt är en genuin produkt av svenskt hantverk.

I Lidköping, under samma tak, förvandlar våra hantverkare varje modell från designstadiet till den färdiga båten med omsorg och fingertoppskänsla. Denna uppmärksamhet på detaljer ger Micore-båtarna en unik prägel och skapar en äkthetskänsla.

Micore-båtarna stoltserar med Honda-fyrtaktsmotorer, tillverkade av världens största motortillverkare.

Dessa motorer levererar prestanda och körglädje vid varje varvtal. Oavsett om du vill svepa fram i hög hastighet eller njuta av en avslappnad tur är Micore-båtarna redo att ge dig en oförglömlig tid på vattnet.

För att skräddarsy din båtupplevelse erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör.

Oavsett om du eftersträvar lyx, sport eller nöje, har vi rätt utrustning för ditt liv på sjön. Hos Micore handlar det inte enbart om ägande utan även om att skapa en livsstil på vattnet.

Micore känner stolthet över deras djupa miljöengagemang.

I Micores Lidköpingsfabrik renar dom hela 90% av utsläppen och använder enbart hållbara material och tillverkningsmetoder. Genom att behålla hela produktionskedjan under ett tak kan Micore garantera att du får svenskt hantverk när det är som bäst.

Så sluta drömma och påbörja din utforskning av Micore-båtarnas skönhet hos Mälarbåtar i Strängnäs & Stockholm. Vår passion för båtlivet är din nyckel till en oförglömlig vattenupplevelse. Med Micore-båtarna får du den perfekta kombinationen av elegans och prestanda. Välkommen ombord!

Läs mer på Micores hemsida