Silver båtar till salu

Här hittar du Silver båtar tillsalu från oss i Strängnäs, ca 45 min från Stockholm. Silver båtar en av nordens populäraste båttillverkare.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Silver båtar – Köp finskt hantverk från Mälarbåtar

Om du letar efter pålitliga båtar i Strängnäs eller Stockholm, behöver du inte leta längre. Mälarbåtar erbjuder ett fantastiskt utbud av högkvalitativa båtar, inklusive de populära Silver AluFibre™-båtarna från TerhiTec Oy.

Silver AluFibre™-båtarna är ett utmärkt val för alla som älskar att vara ute på vattnet. Dessa båtar tillverkas med precision i den sydösterbottniska byn Etseri av TerhiTec Oy, en av Europas främsta båttillverkare. Med över 215 000 båtar tillverkade sedan 1972 är TerhiTec Oy kända för sin kompetens och erfarenhet inom båtproduktion.

Silver Alufibre™

En av de mest imponerande egenskaperna hos Silver AluFibre™-båtarna är deras mångsidighet. Modellsortimentet omfattar hela 13 olika modeller i olika storlekar. Från smidiga jollar till större förbindelse- och fiskebåtar, Silverbåtarna är designade för att passa alla dina behov på vattnet.

Det som verkligen sätter Silver AluFibre™-båtarna isär är deras konstruktion. Till skillnad från många andra båtar är Silverbåtarna tillverkade med en unik AluFibre™-konstruktion. Denna innovativa teknologi kombinerar aluminium och glasfiber för att skapa båtar som är lätta, hållbara och korrosionsbeständiga. Resultatet är båtar som tål tuffa förhållanden och levererar överlägsen prestanda.

Båt som passar dig

TerhiTec Oy är även kända för sin mångsidighet som båtproducent. De är den enda båttillverkaren i Europa som kan producera båtar av två olika material. Terhibåtarna görs av stark och tålig ABS-plast, medan Silver -aluminiumbåtarna är byggda med den innovativa AluFibre™-konstruktionen. Detta gör att TerhiTec Oy kan erbjuda en bred variation av båtar som passar olika behov och preferenser.

Det är värt att notera att TerhiTec Oy, tillverkaren av Silverbåtarna, är en del av den välkända Otto Brandt-koncernen. Otto Brandt grundades redan år 1905 och har sedan dess levererat högkvalitativa produkter inom båtindustrin. Inom koncernen ingår även Oy Brandt Ab, som är en auktoriserad Honda-återförsäljare och ansvarar för försäljning och marknadsföring av varumärken som Silver, Terhi, TG och Faster. Dessutom ingår Bike & Boat World Oy i koncernen, som är Finlands största varuhus för motorcyklar, fyrhjulingar och båtar.

Så om du är i Strängnäs eller Stockholm och letar efter båtar av högsta kvalitet, tveka inte att besöka Mälarbåtar och upptäcka det imponerande utbudet av Silver AluFibre™-båtar. Dessa båtar är skapade med passion och expertis av TerhiTec Oy och är det perfekta valet för alla båtälskare. Kom och upplev varför Silverbåtar är så omtyckta och varför de är det bästa valet för dina äventyr på vattnet.

Läs mer på Silvers hemsida