Terhi båtar till salu

Här hittar du Terhi båtar till salu hos oss i Strängnäs, ca. 45min från Stockholm. Terhi är en av nordens populäraste båttillverkare.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Båtäventyr med Terhi båtar

I den förtjusande staden Strängnäs, belägen inom räckhåll från pulserande Stockholm, finns ett företag vid namn Mälarbåtar som erbjuder båtälskare det bästa av det bästa – Terhi båtar. Terhi är ett namn som många båtentusiaster känner till och litar på. TerhiTec Oy, som är Nordens största båttillverkare, har under imponerande 44 år skapat över 200 000 Terhibåtar på den vackra Rimito-ön i Åbolands skärgård i Finland. Det är ett tydligt bevis på deras långvariga engagemang för att skapa högkvalitativa båtar som står sig över tid.

Finsk kvalitet – Terhi båtar är välkända för sin imponerande konstruktion och överlägsna hållbarhet.

Dessa inhemska båtar tillverkas med ett inre och yttre skrov i slagtålig och väderbeständig ABS-plast. Mellan skroven fylls tomrummet tätt med ett polyuretanskum som inte absorberar vatten. Denna smarta konstruktionsmetod, som går under namnet Sandwich-konstruktion, gör Terhi båtar inte bara osänkbara utan också otroligt säkra att använda. Det innebär också att båtarna är långlivade och tål många års användning utan att förlora sin kvalitet.

Ultimata valet för båtentusiaster

Mälarbåtar är stolta över att kunna erbjuda Terhi båtar till båtentusiaster i Strängnäs och Stockholm. Dessa båtar är det ultimata valet för dem som önskar en pålitlig och säker båtupplevelse. Oavsett om du föredrar rodd eller motorbåt, kommer dessa båtar att uppfylla dina förväntningar på bästa möjliga sätt.

Strängnäs och Stockholm utgör fantastiska platser för att njuta av båtlivet. Med en Terhi båt från Mälarbåtar kan du utforska de vackra vattenlederna i området med fullt förtroende. Terhi båtar är inte bara praktiska och pålitliga, de är även en sann glädje att äga och använda.

Så om du befinner dig i Strängnäs eller Stockholm och letar efter en båt av högsta kvalitet, behöver du inte söka längre. Dessa båtar är skapade med kärlek och expertis i Finland av TerhiTec Oy, och de kommer definitivt att ge dig många år av glädje på vattnet. Kom och upptäck vad som gör dessa båtar så enastående och varför de är det självklara valet för båtentusiaster i Strängnäs och Stockholm. Läs mer på Terhitecs hemsida