Båtar från Kimple

Hos Mälarbåtar hittar du olika modeller av båtar från Kimple.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Några av våra Kimple-båtar

Stabilitet och säkerhet med båtar från Kimple

Deras båtar är kända för sin robusthet och mångsidighet, vilket gör dem till ett populärt val både för fritidsanvändning och professionellt bruk.

Ett brett sortiment

Ett brett sortiment av modeller, från mindre jollar som är perfekta för fiske, till större och mer robusta båtar.

Deras design prioriterar användarvänlighet och komfort, med genomtänkta detaljer som rymliga förvaringsutrymmen, fisketankar och bekväma sittplatser.

Innovation är en kärnaspekt i utvecklingen av deras båtar.

Kimple strävar ständigt efter att förbättra sina produkter genom teknologiska framsteg, såsom användning av 3D-design för att optimera båtarnas form och funktion. Detta, tillsammans med stränga kvalitetskontroller, säkerställer att varje båt inte bara möter utan även överträffar kundernas förväntningar.

Njut av ett säkert äventyr

De tillverkar båtar av aluminium med största fokus på prestanda och säkerhet, så att passagerarna kan uppleva den bästa möjliga turen på vattnet.

Grundat i Nya Zeeland

Varumärket Kimple grundades i Nya Zeeland, men har idag sitt huvudkontor i Taiwan och en produktionsbas i Jiaxing, Zhejiang, Kina. De har specialiserat sig på design och tillverkning av aluminiumbåtar i storlekar från 3 till 12 meter. Deras designteam är i världsklass och består av experter från Australien, Nya Zeeland, Sverige och Taiwan.

Kimple har tillverkat högkvalitativa båtar sedan 1998. Deras planande skrov gör båtarna lättdrivna och stabila.

Mälarbåtar är din pålitliga partner för att förverkliga ditt nästa vattenäventyr med dessa båtar.

Vår kunniga personal finns här för att guida dig genom vårt omfattande utbud, så att vi tillsammans kan hitta den båt som bäst passar dina specifika behov och önskemål. Om du befinner dig i Strängnäs eller Stockholm, varför inte besöka oss personligen och uppleva skönheten i dessa farkoster med egna ögon? Gör dig redo att upptäcka varför dessa båtar är synonyma med kvalitet och äventyr, och ta nästa steg mot ditt livs stora vattenäventyr tillsammans med oss.

Upptäck deras egna hemsida