Högkvalitativa båtar från Micore

Ett svenskt båtmärke från Lidköping som tillverkar småbåtar. Hos oss på Mälarbåtar finner du Micore båtar, som är en av nordens populäraste båttillverkare.

Önskar du personlig hjälp?

Tveka inte att kontakta oss!

Några av våra Micore-båtar

Utforska Micore båtar

Upptäck den magiska världen av Micore-båtar, där svensk hantverkstradition möter vår passion för båtliv och skapar en unik upplevelse. Hos Mälarbåtar i Strängnäs och Stockholm får du en exklusiv chans att uppleva Micore-båtarnas skönhet och oslagbara prestanda.

Varje båt är en äkta produkt av svenskt hantverk.

I Lidköping arbetar våra skickliga hantverkare under samma tak och förvandlar varje modell från designstadiet till färdig båt med stor omsorg och fingertoppskänsla. Denna noggrannhet ger båtarna en unik karaktär och en känsla av äkthet.

Båtarna är utrustade med Honda-fyrtaktsmotorer, skapade av världens ledande motortillverkare.

Dessa motorer erbjuder imponerande prestanda och körglädje vid varje varvtal. Oavsett om du föredrar att susa fram i hög hastighet eller ta en lugn och avkopplande tur, är båtarna redo att ge dig en minnesvärd upplevelse på vattnet.

För att skräddarsy din båtupplevelse erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör.

För att anpassa din båtupplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. Oavsett om du söker lyx, sport eller nöje, har vi den perfekta utrustningen för ditt liv på sjön. Det handlar det inte bara om att äga en båt, utan också om att skapa en livsstil på vattnet.

Micore är stolta över sitt starka miljöengagemang.

I fabriken i Lidköping renar de hela 90% av utsläppen och använder endast hållbara material och tillverkningsmetoder. Genom att hålla hela produktionskedjan under ett tak kan Micore garantera svenskt hantverk av högsta kvalitet.

Sluta drömma och börja utforska skönheten hos Micore-båtarna hos Mälarbåtar i Strängnäs och Stockholm. Vår passion för båtlivet är din nyckel till en oförglömlig upplevelse på vattnet. Med dessa båtarna får du den perfekta kombinationen av elegans och prestanda. Välkommen ombord!

Varmt välkommen att kontakta oss på Mälarbåtar om du är intresserad av att köpa båt.

Läs mer på Micores hemsida